JAZZ & FOOD 2019
ESPECTACLE REALITZAT (2019)

JAZZ & FOOD 2019
Dissabte, 28 de setembre
Moll de la Fusta
12 h.
Accés lliure
12 hores de música, gastronomia i solidaritat el 28 de setembre al Moll de la Fusta.
 
Per tercer any consecutiu, el nostre Jazz & Food, la inauguració popular del festival de jazz, torna al Moll de la Fusta. En la part gastronòmica, cuina d’arrels, des de l’Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant naturalment pels sabors de casa nostra, els gelats i les postres amb més de 20 food-trucksEn la part musical, com sempre, el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l’escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins.
 
Després d´haver col·laborat amb diverses entitats solidàries durant les seves diferents edicions, el Jazz & Food 2019 està dedicat a la celebració del centenari de Save The Children, una organització indispensable que fa una feina lloable arreu del món per la protecció dels nens. Hi hauran diverses formes de col·laborar-hi, des de l’adquisició del got soildari fins a donatius en la compra d’entrades pel Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, entre d´altres. Tantmateix, Save The Children organitzarà tallers matinals infantils i un espectacle per celebrar els seus 100 anys. Parlant d’aniversaris, el Port de Barcelona també arriba enguany als 150 anys, i el Jazz & Food s’afegeix als actes commemoratius de tan important onomàstica.
 
Com l’any passat, serà una marató melòmana de 12 hores amb propostes de tots els colors per fer del Jazz & Food 2019 una jornada memorable i plena de bones vibracions.
 
PROGRAMACIÓ i VIDEOS
 
12 h._MINIMÚSICA Tallers per nens
12.30 h_CONCERT 100 ANIVERSARI SAVE THE CHILDREN amb CIA ROGER CANALS
14.15 h_SON DE LA RAMBLA
16.15 h_CAROSONES
18.15 h_THE SECRET INVESTMENT ft. LESSUS
20.15 h_KOKO-JEAN & THE TONICS
22.15 h_ITACA BAND
 

MENJARS i SABORS DEL MÓN

Barcelona és una ciutat cosmopolita i amb una cultura gastronòmica global. De nou, a Jazz & Food podrem gaudir del menjar i els sabors del món, dels entrepans i propostes gastronòmiques d´autor dels millors food trucks locals. Una oferta única en una de les localitzacions més singulars de la ciutat, al Moll de la Fusta de Barcelona.

Les Nenes by Marta. Els ingredients i aliments del món són la font d´inspiració d´una proposta gastronòmica original i molt singular.

Porchetta. Originària del centre d´Itàlia, la porchetta és una especialitat que consisteix en el rostit de carn de porc, generalment sencer, desproveïda d´ossos i aromatitzat amb espècies i herbes.

Dos Boludos. Vacío i entraña, la carne loca  o el choripán són especialitats universals de la cuina argentina, només aptes pels amants de la carn.

Corazón de Agave. Mèxic i la seva gastronomia estaran en Jazz & Food de la mà d´un dels foodtrucks que millor representa la cuina mexicana a la ciutat.

Una Pizza Food Truck. En una bonica Piaggio, els nois d´Una Pizza Food Truck preparen excel·lents pizzes artesanals cuinades al forn de llenya. Una margarida si us plau!

Warike Project. La gastronomia peruana gaudeix d´un moment àlgid. Una cuina viatgera i en constant fusió amb nous sabors i ingredients.

Trucktoria di asti. Plats de pasta, mozzarella, o els cannoni di ricota són especialitats d´una de les cuines més universals del món, la italiana.

La Cachapera. Les cachapas són l´especialitat gastronòmica més universal de Veneçuela. Coques fetes amb blat de moro farcides d´ingredients tan variats com el formatge fresc, la carn de pollastre o les natillas.

Indifood. Els hotdogs són probablement el menjar de carrer més universal. En totes les ciutats del món és fàcil trobar un foodtruck que ofereixi diferents tipus de hotdogs i les seves salses més habituals.

Masala 73. Deliciosa cuina índia preparada en un dels food trucks més bonics de la ciutat. Arrossos, curris i les seves excel·lents bombes.

Creperia La Moderna. Creps dolces i salades, preparades amb ingredients artesans i naturals de la mà d´una de les creperies més antigues del país

La Pulponeta. L´únic foodtruck especialitzat en la cuina del pop. Una autèntica joia gastronòmica que ha fet del pop i el peix seva especialitat.

Kula Food Caravan. Entrepans i especialitats d´autor en un projecte jove i carregat d´il·lusió.

Fileteando. El primer foodtruck a oferir hamburgueses de vedella ecològiques. Avui són una referència en mercats i festivals amb una proposta 100% ecològica.

Smokebox. Pulled i hamburgueses són l´especialitat de SmokeBox, un antic remolc per al transport de cavalls convertit i especialitzat en la cuina fumada.

Mandonga. Meatballs en entrepà o en plat. De caràcter fresc i mediterrani, Mandonga és una proposta que ha actualitzat un dinar tan tradicional com són les mandonguilles

CanallaUrbanFood. Entrepans d´autor en una de les caravanes més actives de la ciutat.

Laufer. Guanyador del Campionat d´Espanya de Foodtrucks, Laufer ofereix hamburgueses ecològiques i entrepans de botifarra de la Plana de Vic.

Indakalma. Excel·lents wraps inspirats en les cuines i sabors del món. Cuina amb ànima.

Hanna Vegan Healthy Food. Cuina vegana i aliments saludables, una proposta singular i especialitzada en la cuina de vegetals i llegums.

Chuchy Hot Dog. Hot dogs gourmets i d´autor acompanyats d´ingredients saborosos i d´alta qualitat, elaborats i servits en una bonica furgoneta clàssica.

Compartir: