JAZZ & FOOD 2017
DESTACAT

JAZZ & FOOD 2017
Data: Dissabte, 30 de setembre
Lloc: Moll de la Fusta
Hora: De 11h a 22:30h
Preu: GRATUÏT

Una festassa ciutadana. 12 hores de música complementades amb una oferta gastronòmica espectacular. Menjar, beure, escoltar, ballar, compartir, disfrutar. Això és Jazz & Food, la innovadora proposta del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

La selecció gastronòmica a Jazz & Food va a càrrec de BCN Més, la revista independent que dóna veu a lo bo, a lo dolent i a lo lleig de la Ciutat Comtal, i que, segons diuen les males llengües, té bastant a veure amb la creació d´una escena de street food barcelonina.

BCN Més proposa més d´una vintena de xefs molt locals i internacionals i a través d´ells una veritable volta al món.

El viatge comença per Àsia, per provar els curris més autèntics de Masala 73 i la fusió catalano-asiàtica més top de la mà de Casa Xica, i Grasshopper s´encarregarà de recrear un autèntic ramen bar on sentir-se al mateix cor de Tòkio.

Creuem a Amèrica i aterrem a Mèxic per provar la cuina fusió de Monchi´s, la més tradicional de Cloudstreet Bakery, o a la d´influència californiana d´Eureka i Killer Burret; seguint el viatge cap al sud, la següent parada serà Perú i la seva street food directament importat dels carrers de Lima per Warike, Veneçuela i aquest art en forma de cachapa de la Cachapera, i Argentina i els rostits per rechuparse els dits de Dos Boludos .

Però no passarem per alt a la representació més local, la flor i nata de la cuina del país, que s´ha fet un enorme buit a l´escena foodie més internacional. Per alguna cosa Bicnic, Caravan Made, Jaaims, Fogons Urbans o La Caseta Verda són capaços de fusionar la tradició més catalana amb l´exotisme més global. Botifarres ecològiques, però també Báhn Mì. Entrepans de cansalada, però també falafels. Escalivades, però també porchetta. El mestratge en el món de la carn vindrà també de la mà de Wilson´s Fumats i les seves carns fumades i a la barbacoa, i de Fileteando i les seves hamburgueses gourmet km0. Vegetarians, no tingueu por, les fronteres mai se us tancaran. El vostre recorregut geogràfic no es veurà limitat i podreu viatjar lliurement per una llarga llista de països.

Esteu obligats a més a deixar un buit per a les postres, perquè perdre les meravelles sweet de Uay Balam o els gelats de Xixovic o Parallelo, o deixar de provar un bon cafè d´especialitat de La Cherry, resta punts a tota l´experiència. I ningú s´hauria d´arriscar a arruïnar un gran viatge gastronòmic que ve ja amenitzat pel millor jazz a l´aire lliure i que té lloc en un d´aquests moments màgics que és la tardor de Barcelona.

Compartir: